Анатолій Трофименко : Пропоную для внесення до Конституції України новий розділ

08.07.2017 Анатолій Трофименко

Чи не здається Вам дивним той факт, коли в ст.5. Конституції України вказується на те, що "Носієм влади і єдиним джерелом влади в Україні є Український Народ", а далі відсутній розділ "Український Народ". Явно ті, хто приймав цю Конституцію не забажали розкрити, а точніше проігнорували права ісвободи Українського Народу , його роль в організації і становленні держави. Вони виставили насамперед свої права , як влади, і таким чином зробили державу для себе – для олігархів, крадіїв, бандитів, підпорядкували суддів, правоохоронні органи, військових і розграбували державу, і вчинили ГЕНОЦИД Українському Народу.

Пропоную для внесення до Конституції України новий розділ :Український Народ держави ( республіки) Україна

Має право і зобов'язаний:

Український Народ є джерелом права і вищим суб'єктом влади в державі Україна.

Український Народ має невід'ємне, невідчужуване і суверенне право обирати власну форму правління, приймати Конституцію України, визначати свої відносини з іншими народами і розвивати своє політичне, економічне і культурне життя відповідно до його власних схильностей і традицій. Український Народ - носій суверенітету і єдине джерело влади в Україні.

Український Народ є найвищою владою в Україні , який здійснюєвладу безпосередньоі через органи державної влади та органи місцевого самоврядування через створення територіальних громад.

Територіальна громада - це юридична особа публічного права, власник національного багатства в межах адміністративно-територіальних одиниць, засновник органів місцевого самоврядування.

Право визначати і змінювати конституційний лад в державі Україна належить виключно Українському Народові і не може бути узурповане державою, її органами або посадовими особами.

З метою ефективного управління державою Україною створює і контролюєзаконодавчу, виконавчу і судову гілки влади, котрі незалежні між собою і йомупідпорядковані.

Всі посадові особи в державі Україна присягаютьУкраїнському Народу.

. Український Народ своїм рішенням має право звільняти будь-яку посадову особу, в випадку їїненалежного іне ефективного виконання своїх обов'язків.

Обов'язкове, законне, невід'ємне право українців на указування національності і громадянства держави Україна в паспорті, свідоцтві про народження, свідоцтві про шлюб (національність подружжя) та інших документів громадянина України. В свідоцтві про народження та свідоцтві про усиновлення повинна бути вказана «національність батьків» Це ґрунтується на таких міжнародних документах, як :1. Міжнародний Пакт про громадянські і політичні права,2. Конвенція про захист прав людини і основовних свобод свобод, 3. рамкова конвенція Ради Європи «Про захист національних меншин»,Графа «національність» обов’язково використовується при перепису населення- В державі Україна діє пряме народовладдя або безпосередня демократія.Найважливішою формою прямого народовладдя є референдум. Референдуми проводяться як місцеві, так і загальнодержавні.а)проводити референдуми для відміни, повністюабо частково, любого законуабо акту Республіки, що маєсилу закону, якщо цей закон антиконституційний та порушує права і свободи громадян України.

б) висувати кандидатів в народні депутатиУкраїнської Центральної Ради (назва згідно IV Універсалу УНР Української Центральної Ради, що проголошував незалежністьУкраїнської Народної Республіки від Росії.Прийнятий(22) січня1918 року вКиєві.

Вибори в місцеві Ради , в Українську Центральну Раду , в ПрезидентиУкраїни

проводятьсябез будь-якого виборчогозалогу.

в) відкликати депутатів ЦР України, в разі, якщо депутат не виконує свої обов'язки депутата.Депутати Української Центральної Ради не можуть лобіювати олігархів в парламенті. Ті , які це робитимуть повинні бути негайно усунені від депутатських повноважень рішенням народних зборів, або віче, або рішенням громади.Телевізійні канали в державі Україна не можуть належати олігархам.

г) володіти правом законодавчої ініціативи - направляти в ВР України проекти законів України, для їх розгляду і прийняттяУкраїнською Центральною Радою, а також вносити правки і доповнення до Законів держави України, або правом вето (в останньому випадку незгодачастини населення до закону, прийнятого депутатами, вимагає консультації з усім народом з метою з'ясування, чи повинен цей закон вступити в силу).

д) відміняти будь-які рішення будь-якого органу влади, політичних партій, якщоУкраїнський Народ в особі Народного віче , Народних зборів, громад порахують їх такими, що суперечать Конституції України, правам та свободам людини.Партіі політично відповідальні перед Українським Народом .

е) громадяни безпосередньо приймають рішення, беруть участь в виконанні даного рішення і контролюють виконання даного рішення .

ж) всі керівні органи в Українї, в тому числі президент, уряд, всі прокурори, начальники поліції, судді, керівники спецслужб, Національний Банк України, політичні партії підзвітні і підпорядкованіУкраїнськомуНароду в особі його громад, віче, народних зборів, які мають право прибирати їх з займаної посади своїм рішенням за порушення Конституції України та прав і свобод людини.

з) створює Народну Прокуратуру і Народний Трибунал для винесення вироків вищим державним посадовим особам в разі порушення їми законодавства України.

і) створює громадські засоби інформації

Український Народ держави Українимає правочерез референдум об'являти :

1)імпічмент президенту через порушення присяги Президента України, невиконання Президентом України Конституції України, в разі злочину Президентом України проти Українського Народу, порушення їм прав і свобод громадян держави України;

2) розпускати Українську Центральну Раду в разі прийняття єю законів, що суперечать Конституції України та правам і свободам людини або направлені на геноцид української нації.

к) всі структури обраної і підпорядкованої Українському Народу влади, всі посадові особи присягають безпосередньо Українському Народу .

л)Український Народ має право на страйк,демонстрації протесту, коли його права і свободи,порушуються керівниками підприємств, владою країни.

Згідно Загальної декларації прав людини (преамбули)Український Народ має право на повстання против тиранії і гноблення, проти узурпації влади і зневаження владою прав і свобод людини і громадянина.

ВЛАСНИК НАЦІОНАЛЬНОГО БОГАТСТВА ДЕРЖАВИ УКРАЇНА Є УКРАЇНСЬКИЙ НАРОД (ТОБТО НЕ ГРОМАДЯНИ ВСІХ НАЦІОНАЛЬНОСТЕЙ - НЕ Мігранти).

Земля, її надра, атмосферне повітря, водні та інші ресурси,які знаходяться в межах території держави України, природні ресурси її континентального шельфу, виключної (морської) економічної зони є обєктами права власності Українського Народу.

Генеральна асамблея Членів ООН в 1977 году дала визначення Поняття "Фізична особа - особа, яка НЕ є громадянином".

Визначення фізична особа дано в Приватному міжнародному праві гл.6 п.1 "фізична особа - це мігрант", тобто особа, яка НЕ має правового зв'язку з цією державою, тому не є її власником!

л) підприємства комунальної власності (вода, світло, тепло, газ, дороги) належать місцевим громадам і не можуть бути приватизовані. Розмір оплати за житлово - комунальні послуги належить місцевим громадам, не може взята зі стелі, а повинна виходити з реальних можливостей людей, не більше 10% від доходу людини.

н) через місцеві громади конфісковувати підприємства комунальної власності, майно олігархів, бандитів, які незаконно привласнили собі народну власність.

о) гроші, від будь-якої особи, які виведені з держави Україна до офшорів підлягають арешту і конфіскації . Всі гроші ,що є на рахунках в офшорах належать Українському Народу. Громадяни України, які поклали гроші на офшорні рахунки підлягають негайному відстороненню від займаних посад, арешту і конфіскації всього їхнього майна.

п) добича копалин, добича нафти, газу, рідкоземельних металів, золота, бурштину, та інших копалин належить виключно Українському Народу..


2018-02-11_134839.png

Прошу вносити доповнення до пропонованого мною новому розділу.


ЩЕ ЧИТАЙТЕ МОЇ СТАТТІ :


1. Звернення доВерховного Комісара ООН г-на Зейд Раад аль Хусейна (про суд) :http://sveola.blogspot.com/2017/02/blog-post_19.html


2. Анатолій Трофименко : Звернення до Генерального Секретаря ООН Антоніу Гутерріш з приводу створення штучного голодомору і геноциду в Україні :https://sveola.blogspot.com/2017/04/blog-post_10.html

3.Анатолій Трофименко: Про незаконність і невідповідність ч.1ст.49, ч.1п.4 ст.51 Закону України "Про вибори Президента України" Конституції України:https://sveola.blogspot.com/2016/03/24072009-25.html


4. Анатолій Трофименко : Суд повинен відображати інтереси народу, а не чиновників : https://sveola.blogspot.com/2017/02/blog-post_67.html


5. Анатолий Трофименко, Сергей Чернышев : Обращение к Генеральному Секретарю Организации Объединенных Наций п. Антониу Гутерриш : https://sveola.blogspot.com/2017/02/blog-post_64.html


Тегі : #конституція україни #український народ #конституція #суб'єкт влади

#політика #влада

Поделиться: