Запрошуємо на БЛАГОДІЙНЕ свято «Повна чаша»

Шановні друзі!

Соціальний проект «Створюємо майбутнє України разом» за сприяння таких організацій, як Благодійний фонд «Центр Милосердя», видавництво «Колесо Жизни», «Академия реальной жизни», «Эра Водолея», FreeArt, ChercherLaFemme, представляє нове яскраве БЛАГОДІЙНЕ свято «Повна чаша», що відбудеться 27 вересня 2014 року.

23 вересня 2014 року відзначається День осіннього рівнодення. Його починають святкувати за тиждень «до» та протягом тижня «після» самої дати. Це період підбиття підсумків, період подяки та вихваляння богів, час, коли варто оцінити все, що маєш.

Осіннє рівнодення є однією з чотирьох енергетичних точок року, які споконвіку вшановувалися нашими прадідами як свята природної сили. Це пора, коли осінь вступає в свої права і вносить свою тишу та спокій в серця кожного.

Це час, коли варто згадати про своє коріння, подякувати силам, які допомагали вам упродовж усього року, провести обряди, що символізуватимуть повагу та єднання зі своїм родом.

Зараз, як ніколи, важливо пізнати своє коріння, познайомитися з особливостями національної культури, дізнатись про секрети аутентичних ритуалів наших пращурів та на власному досвіді відчути всю силу й велич єднання з родом.

З прадавніх часів ці дні відзначали як велике свято й організовували гуляння й веселощі з пригощанням різноманітними ласощами. Традиційно цієї пори відзначають свято врожаю та багатства, дякують Світу за отриманий достаток, та проводять ритуали, які допоможуть зробити наступний рік більш плідним.

Ми запрошуємо вас на святкування Дня осіннього рівнодення, на БЛАГОДІЙНЕ свято «Повна чаша», де ви зможете:

• взяти участь у святкових українських обрядах та пізнати своє коріння;
• ознайомитися з національними обрядами та побачити виступи артистів;
• спробувати себе в особливих майстер-класах у справжніх українських традиціях, а саме таких, як: Майстер-клас із карвінгу (створення витончених шедеврів на гарбузах), майстер-клас зі створення картини-оберегу із плодів квасолі, чечевиці, насіння соняшника, майстер-класи з виготовлення ляльок-мотанок, віночків; витинанки та гончарі; народні танці та інструменти тощо. Ви можете придбати 3 майстер-класи за 50 грн. (купуючи квиток ви не тільки оплачуєте матеріали, а й робите внесок в благодійність)
• побалувати себе різними ласощами;
• дізнатися про особливості створення гармонії в родині за допомогою стародавніх секретів;
• долучитися до конкурсів, розіграшів та веселощів.

На вас чекають різноманітні обряди, які допоможуть:

· звільнитися від негативу: рубання дров (як розрубуємо проблеми), закладка куліша (як обряд очищення), «поховання мухи» (як засіб звільнення внутрішнього негативу), стрибки через вогнище (очищаємо тіло й дух) тощо;

· навчитися проходити крізь випробування: стрибки через палиці та скакалки (розвиваємо витримку в парах, гармонізуємо стосунки), калиновий міст (перемагаємо свого внутрішнього дракона), витягнути ріпку (витягуємо своє багатство);

· зробити закладення якісного фундаменту на наступний рік: приготування капустяного пирога (примножуємо благополуччя) та узвару (дякуємо врожаю та закладаємо програму здоров’я), створення власними руками оберегів – ляльок та птахів (примножуємо достаток і закладаємо бажані для себе якості);

· подякувати Богам та звернутися до свого роду: випікання хлібу та смакування короваю (дякуємо та бажаємо ще більшого врожаю на наступний рік), хоровод (єднаємося, посилюємо та наповнюємо образ наступного року), ходіння по вугіллю (запалюємо внутрішній вогонь);

· завершити цей рік та наповнити наступний: спільна святкова вечеря, виступи творчих колективів.

Зберемося для відродження та продовження нашої величної культури!

Об’єднаємо наші зусилля у створенні добробуту України!

Адже сила наша полягає в силі роду кожної людини й нації загалом.

Станемо сильнішими разом! Відродимо давні українські традиції!

Захід відбудеться 27 вересня 2014 року о 15.00 на Оболонській набережній в м. Києві

ВХІД НА СВЯТО ВІЛЬНИЙ

Поделиться: